Upustvo za dobijanje ponuda

1. IZBOR ARTIKLA

Na našem sajtu možete birati između dvije velike kategorije proizvoda LIČNA ZAŠTITNA OPREMA i HIGIJENA I BEZBJEDNOST RADNOG MESTA. U padajućem meniju ispod svake kategorije otvoriće se tabovi sa podkategorijama gdje možete pogledati sve ponuđene artikle i izabrati onaj koji želite da kupite.

Za svaku podkategoriju izbor željenog artikla možete dodatno suziti čekiranjem konkretne vrste proizvoda u okviru izabrane podkategorije. Ukoliko znate tačan naziv proizvoda koji tražite možete ga unijeti u polje pretrage.

2. SLANJE PONUDE

Kada izaberete proizvod koji želite da kupite čekirajte polja koja se odnose na željenu boju, veličinu i količinu artikala i nakon toga kliknite na polje „ZATRAŽI PONUDU“. Ukoliko poručujete više različitih artikala ili više boja i veličina istog artikla, nakon svake zatražene ponude možete se vratiti na ponovno poručivanje, a svi Vaši upiti će se objediniti u obrascu na sljedećoj stranici na čijem dnu imate opciju za potrđivanje podataka i slanje konačnog upita.

NAPOMENA: Albo je veleprodaja lične zaštitne opreme, što podrazumeva da konačna cjena artikala zavisi od poručene količine. Cjene koje vidite na sajtu su informativnog karaktera. Zato ova prva faza kupovine podrazumeva da Vaš upit prime i obrade naše kolege u prodaji, nakon čega ćete od njih na Vašu e-mail adresu dobiti informaciju o našoj ponudi i cjenama.