Po čemu se ističu Payper majice?

Payper je italijanski proizvođač profesionalne i svakodnevne odjeće koja je osmišljena sa ciljem da olakša kretanje, zaštiti i opremi modernim odjevnim predmetima.

Materijali od kojih je kreirana Payper odjeća nastali su naprednim procesima obrade dugih vlakana. Zahvaljujući tome, obezbijeđena je udobnost i trajnost, a prilikom procesa štampe – postojanost. Mekoća kvalitetnog pamuka pruža osjećaj komfora i mogućnost potpune slobode pokreta, u radnim uslovima ili u slobodno vrijeme. Testovima koji su izvedeni na Payper artiklima dokazane su vrijednosti veće od onih koje su predviđene propisima o otpornosti na pucanje, kidanje i razvlačenje, što je rezultat kvaliteta materijala, koji su robusni i pružaju zaštitu.

Mjere i veličine su usklađene sa evropskim standardima, a prije svega sa potrebama korisnika. Krojevi za majice kratkih rukava i polo majice omogućavaju preciznu izradu odjeće zahvaljujući dimenzijama ramena, a to dalje obezbijeđuje da se šav rukava postavi tako da poboljšava udobnost i slobodu pokreta. Na taj način se postiže moderan stil, bez potrebe za krojenjem po meri. Kada su dimenzije ramena proporcionalne kratkim i uskim mjerama rukava, eliminiše se nastanak deformacija na rukavima.

Pored premium kvaliteta, Payper kolekcije su prepoznatljive po prefinjenoj estetici, karakterističnoj za italijanski stil.

Majice koje traju, štampa koja ne blijedi

Odlična prezentacija je sinonim za organizaciju i profesionalizam, a to znaju svi poslovni timovi, kompanije i organizacije koje imaju potrebu da obuku svoje zaposlene u specijalizovane uniforme. Raznovrsni modeli proizvođača Payper kreirani su tako da odgovaraju na različite zahtjeve korisnika, a širok spektar boja i veličina ih čini prilagodljivim svakom ličnom ili korporativnom stilu. 

Payper majice za radnike – mogućnost samostalnog kombinovanja boja radne odjeće doprinosi još boljem isticanju identiteta vaše kompanije, a radnicima će pružiti udobnost, komforan rad i moderan izgled, kako na poslu, tako i van radnog mjesta.

Modeli italijanskog proizvođača Payper, učiniće da vaši radnici osjete razliku u pamuku koji se koristi za izradu majica i dukserica. Korišćena pletiva su vrhunskog kvaliteta u odnosu na prosječna koja su prisutna na tržištu, po tome što su meka, duga (u prosjeku 3,5 cm) i češljana. Takođe, čistija su i glatka na dodir sa manje vezivnih tačaka (manje čvorova), što sve zajedno eliminiše pojavu ćebanja. Kompaktno tkanje čini tkaninu glatkom i prijatnijom na dodir, pa je ona lakša i udobnija za nošenje. Tkanina prolazi specijalne tretmane čišćenja, kao što su enzimi i silikonska pranja kako bi se dodatno uglačala i učinila još prijatnijom.

Payper majice za marketinške i promo svrhe, tj. štampu na tekstilu – kvalitet grafike koju štampate na Payper majicama će biti veći, table će se manje prljati, boje (kao i same majice i odštampane grafike) postojanije i dugotrajnije, a utrošak boje za štampu manji.

Panton boje koje se koriste za Payper program su pažljivo odabrane i superiornog kvaliteta u odnosu na prosječne boje na tržištu. Bojenje se vrši posle pažljivog procesa pripreme boja kako bi se dobili najkvalitetniji rezultati. Završna boja se dobija putem procesa kojim se obezbijeđuje da boja ne izblijedi posle više pranja. Payper boje imaju intenzitet koji je 20-30% jači od prosjeka na tržištu.

Prednosti štampe na Payper majicama:

  • intenzitet boje 20-30% jači od prosjeka
  • specijalna duža vlakna čine boju i štampu na majicama postojanim
  • širok raspon veličina i boja
  • ne deformišu se nakon pranja
  • ne ćebaju se